Vi sætter spot på, hvad det kræver for at skabe fremtidens virksomheder

Spotlightserier er sammenhængende podcast serier med et fælles tema. Fra 2021 er serierne produceret i fællesskab med samarbejdespartnere. Kunne du eller din virksomhed tænke jeg at lave en Spotlight serie sammen, så klik her→

Herunder finde du de aktuelle serier på At Turde FM:

10 bud til fremtidens virksomheder

Hvad er hemmeligheden bag succes? Lyt med når iværksættere og ledere deler deres 10 bud på succesfulde virksomheder.

Spotlight på salgskonceptet

Gennem 4 episoder dykker vi ned i salgskonceptet og bliver klogere på processerne, procedurerne og strukturerne bag et stærkt salgskoncept.

Spotlight på rekruttering

Iværksætterne skaber fremtiden - virksomheder optimere i forhold til fortiden. Fremtidens virksomheder formår det bedste fra begge verdener.

Spotlight på Branding

Det er brandet som i sidste ende adskiller virksomheden fra konkurrenterne. Produktet kan kopieres, men et stærkt brand kan ikke.

Spotlight på læring

Fremtidens virksomhed skal mestre læring da forandring kræver udvikling af medarbejderne, deres viden, kompetencer og færdigheder.

Spotlight på HR

I en serie på 11 episoder stiller vi skarpt på forretningsværdien af HR. HR er nemlig meget mere end en nødvendig administrativ omkostning.

Spotlight på Abonnementsforretninger

Hvorfor stormer abonnementsforretningerne frem? Hvad er det, der gør, at modellen virker til at understøtte bedre forretningsbeslutninger?

Spotlight på kommunikation

Når du, eller virksomheden, indgår i en dialog eller relationer med er andet menneske, er kommunikationen afgørende for resultatet.

Spotlight på salg 2020

Gennem 11 episoder stiller vi skapt på udviklingen af salget i virksomheder og hvorfor det er så afgørende for at virksomheder får succes.

Spotlight på Corona-lockdownen

Hvilke virksomheder formår at udnyttt mulighederne under corona lockdownen og hvorfor? Vi stiller skarp på Covid19 lockdownen her.

Et år i en startup: Morningscore

Hvordan er rejsen fra startup til scaleup? Vi følger rejsen med Morningscore gennem et helt år for at blive klogere på, hvad der skal til.

Spotlight på køb og salg af virksomheder

Inden du overveje at købe, eller sælge en virksomhed, bør du lytte til denne podcastserie på 7 episoder som er lavet sammen med Saxis.

Spotlight på medarbejderne

Virksomheder er intent uden medarbejderne. Men hvordan sikrer du de bedste forhold for at dine medarbejder trives og performer?

Spotlight på projekter

Hvorfor er projekter så vigtige for fremtidens virksomheder og hvordan får virksomheden mest ud af det? Det bliver du klogere på her.

Spotlight på salg

Salg er pulsen, der sikrer at virksomheden overlever, derfor skal du gøre det ordentligt - og du kan altid bliver bedre.

Spotlight på personlighed

Vi mennesker er forskellige - hvad betyder det for virksomheder og iværksætter? gennem 12 episoder lærer du om personlighedsmodellen Big Five.