Spotlight på læring

Virksomheder kan ikke udvikle sig uden, at de også udvikler deres medarbejdere. Læring og træning er derfor afgørende for at skabe fremtidens virksomheder. I Spotlight på læring sætter jeg spot på forretningsværdien af læringen i samarbejde med Mads Høj Jensen, Peter Simonsen og Blendit Learning.

Hvordan understøttes læring? Med Mads Høj Jensen og Peter Simonsen

Du kan ikke have en nytænkende og innovativ virksomhed, uden også at have et skarpt fokus på læring, træning og udvikling af medarbejderne.

Læringsindhold som en del af salgstragten. Med Martin Abildgaard

I Universal Robots har de fundet ud af, hvor vigtigt det er, at sikrer at potentielle kunder forstår værdien af produktet de skal købe.

God læring med vilje i Bigum&Co. Med Thomas Bigum

I Bigum&Co lever de af at lave fysiske kurser, hvor deltagerne lærer mest muligt. Det kræver de rette rammer - men hvad er de rette rammer så?

Læringskulturen i The Marketing Guy. Med Nick Traulsen

Hvis du ikke udvikler dig, så afvikler du dig. Læringskulturen er derfor en helt afgørende del af at skabe fremtidens virksomheder.

I Tivoli er læring en aktiv del af driften. Med Katja Lohmann

Tivoli lever af at skabe gode oplevelser for deres gæster. Det er afgørende at medarbejderne trænes i at yde den bedste service. Men hvordan?

Træning og læring skal integreres i forretningen. Med Pernille Ravnskov

Træning og læring skal give mening for forretningen. Det dykker vi ned i, i denne episode sammen med Pernille Ravnskov og Peter Simonsen.

Viden er informationer sat i kontekst. Med Linda Greve

Vi skal stoppe med at måle på (mængden af) læring og i stedet fokusere på den forskel som læringen gør for den enkelte. Det kræver kontekst.

Læring skal prioriteres som kommercielle investeringer. Med Jane Nielsen

Læring er virksomhedens vigtigste investering. Derfor skal beslutningerne drives af en stærk faglighed og et kommercielt mindset.