Det handler om at turde skabe fremtidens virksomheder

Astat er grundstof nummer 85 i det periodiske system. Udover at være radioaktivt og det sjældneste grundstof på jorden, så har det forkortelsen [At]. Forskere kan ikke bestemme Astats fysiske egenskaber, fordi det fordamper under sin egen radioaktivitet.

Jeg tror på at mod er det grundstof, der skaber fremtidens virksomheder. Til gengæld er det umuligt at finde frem til formlen for succes, fordi øjeblikket hvor succes opstår, er væk igen inden vi kan nå at analysere det. Det er modet til at træffe beslutninger, der former fremtiden og ikke blot reagerer på fortiden.

At Turde er en businessblog, hvor jeg dykker ned i modet til at træffe beslutninger der skaber fremtidens virksomheder og forsøger dele resultaterne med dig🤔.

Hvorfor kræver det mod at skabe fremtidens virksomheder?

Du kan ikke skabe fremtidens virksomhed, ved kun at reagere på fortiden. Fremtiden er noget du skaber, ikke noget du analyserer dig til.

Da Albert Einstein i sin tid ændrede fysikken for altid, var hans mål ikke at blive ‘den nye Einstein’, der var ikke nogen før ham, som gjorde det som han gjorde: Han skabte fremtiden.

Det kræver mod at træffe de beslutninger, der skal forme fremtiden.