Spotlight på Corona-lockdownen

COVID19 og lockdownen har haft store konsekvenser for samfundet, virksomhederne og den enkelte borger. I en række episoder på At Turde FM sætter vi spot på konsekvensen, men også de muligheder som lockdownen giver virksomheder. Hvilke virksomheder klarer sig bedst og hvorfor?

#158 – Derfor er fremtidens virksomheder optimistiske. Med Henrik Mathiasen

Optimistiske virksomheder formår at handle i modgang, men det kræver optimistiske medarbejdere. Spørgsmålet er: Hvordan bliver medarbejderne optimistiske?

#157 – Heartbeats styrke under lockdownen blev deres handlekraft. Med Le Gammeltoft

Hvad sker der, når hele ens pipeline af kunder pludselig forsvinder? I Heartbeat fik de travlt med at finde nye kunder, der pludselig havde fået nyhe behov.

#155 – LuggageHero lukkede endnu en crowdfunding under lockdownen. Med Jannik Lawaetz

På det værst tænkeligt tidspunkt, lykkedes det LuggageHero at lukke endnu en crowdfunding runde. Jannik Lawaetz fortæller hvordan de håndterede lockdownen.

#154 – Lockdownen fik de tre founders i Statum til at fyre sig selv. Med Alexander Kragh

De tre founders i Statum har fyret sig selv som følge af corona lockdownen. Virksomheden kan drifte og eksistere fint uden founderne.

#152 – Når lockdownen skaber en nytænkende digitale oplevelse. Med Pil Hibiscus Knudsen

Hvordan skaber du unikke oplevelser på internettet? Escape the Web er et nytænkende oplevelses koncept, der blev født under lockdownen.

#151 – Dinero gør sig ekstra relevant under lockdownen. Med Patrick Teglstrup Rasmussen

Dinero har hurtigt kunne tilpasse deres service til kundernes behov under corona-lockdownen. Det er et glimrende eksempel på en fleksibel forretnignsmodel.

#146 – Hvordan forbereder virksomheder sig til modgang? Med Christian Taftenberg Jensen

Virksomheder skal kunne handle også når vilkårene ændre sig markant. Handlekraften kommer ved at skabe resiliente virksomheder og medarbejdere.

#145 – Instafilm køber sig tid og investerer i nye koncepter under lockdownen. Med Abbi Moreno

Virksomheder kan ikke spare sig gennem en krise. Det er tilgengæld en hårdfin ballancegang, når der skal spares et sted for at investere i nye koncepter.

#144 – Roccamores stærke community skaber muligheder under lockdownen. Med Frederikke Antonie Schmidt

Relationer er afgørende i krisetider - relationer til kunder, leverandører og partnere. Roccamore er bygget på stærke relationer og et dedikeret community.

#143 – Les Deux tager ansvar for samarbejdspartnerne under Lockdownen. Med Andreas von der Heide

Corona lockdownen har ramt alle virksomheder og det giver muligheder. Les Deux og Andreas har bl.a. brugt krisen til at vise lederskab.