Tips til eksekvering

Derfor er podcastens vært ekstrem vigtig

Værten er den tredje største grund til at lyttere forlader en podcast. Det handler om at finde frem til, hvordan du har det bedst som vært.

Derfor er det en langsigtet strategi at starte en podcast

Når du køber annoncering, kan du næsten med det samme måle effekten. Starter du en podcast, så skabes den største værdi over lang tid.

Hvornår bør virksomheden overveje at starte sin egen podcast?

Har virksomheden behov for at være hovedpersonen, eller er det nok at være gæstestjerne? Hvor meget kontrol over indholdet vil I have?

Hvordan gik iværksætterhistorier fra 3.000 – 50.000 månedlige downloads?

Iværksætterhistorier er Danmarks mest succesfulde iværksætterpodcast. Især aktualitet og professionalisme har været afgørende for væksten.

Derfor bliver corporate podcast mere udbredte i fremtiden

Lydformatet tilgodeser lytteren og passer perfekt ind i en hverdag, hvor medarbejdere i forvejen skal forholde sig til meget information.

Hvilke rolle har du som vært på en podcast?

Som podcastvært er du bindeledet mellem: Gæsterne, lytterne og evt. samarbejdspartere. Du skal skabe et rum, der favner alles interesser.

Skab motivation ved at gøre medarbejdere til medejere

Både medarbejdere og medejere er motiveret, men ikke at det samme. Medejerne tænker på virksomheden, medarbejderen tænker på chefen og jobbet.

Hvordan forbliver en virksomhed effektiv efter startup-fasen?

Startups buldrer derudaf med 120 km/t, etablerede virksomheder kører 80 km/t, men hvordan forbliver virksomheden effektiv efter startup-fasen?

Virksomheder oparbejder gæld i processer og aktiver

Ved at se på konsekvenserne af en beslutning på den lange bane, vil du indse, at du også oparbejder gæld, som du ikke umiddelbart tænker på.

Hvilken værdi skaber aktiviteter for medarbejderne?

For at virksomheden kan se pointen i at investere i medarbejderaktiviteter, så skal I kunne måle effekten. Men hvordan måler I effekten?

Hvorfor er der behov for en CCO (Chief Commercial Officer)

CCOen i Morningtrain har til opgave at udvikle virksomheden gennem indsatser på tværs af det strategiske, taktiske og eksekveringen.

Sådan gør du dine medarbejdere mere værdifulde

Spil dine nuværende medarbejdere endnu stærkere, ved at ansætte kollegaer, der supplerer dem på fagligt og talentmæssigt.

Udvikling af medarbejderen skal have fokus på målbar adfærd

Det er ikke medarbejderens viden eller stillingsbetegnelse, der skaber værdi for virksomheden. Det er beslutningerne og handlingerne.

Derfor skal virksomheder benytte sig af tidsregistrering

Forestil dig at køre marketing afdelingen uden at brug af data. Sådan er det at lede medarbejderne uden brug af tidsregistrering.

Hvorfor er subkulturer så vigtige?

Du kan ikke forvente at alle i en virksomhed med 20+ ansatte har lige tætte relationer. Fokuser på at skabe færre med meget stærke relationer.

Hvordan foregår onboardingen i Morningtrain?

Morningtrain har først i de sidste par år fået (mere) styr på onboardingen, en proces, der nemt bliver overset i en virksomhed med høj vækst.

Hvordan foregår rekrutteringen i Morningtrain?

Hvis den perfekte rekruttering var opfundet, så fandtes der ikke fejlansættelser. Det gør der så husk at eksperimenter med rekrutteringen.

Husk at spørge medarbejderne hvilke aktiviteter der skal arrangeres

Virksomhedens medarbejdere har forskellige sociale behov. Prøv at betragt dem som kunder og spørg ind til, hvilke aktiviteter de ønsker.

Hvordan fungerer TAJSS-modellen?

TAJSS-modellen skaber rammerne for tydelig sammenhæng mellem løn, karriere, adfærd og ansvar ved klart af definere rollerne.

Derfor skal du nytænke processerne, som understøtter dine medarbejdere

Oplever du tilbagevendende processer, der ikke fungerer optimalt (længere) så skal de nytænkes. Det gælder især i forhold til medarbejderne.

Derfor skal lederne altid kigge indad

Når der opstår problemer, så kan ledelsen enten vælge at tage ansvaret, lære noget og stå stærkere i fremtiden, eller fralægge sig ansvaret.

Derfor er kultur og adfærdsændringer en ledelsesopgave

Børn gør ikke, hvad forældrene siger, de gør det, deres forældre gør. Dine medarbejdere har det på akkurat samme måde, så du skal gå forrest.

Hvordan kobler værdierne sig til virksomhedens vision

Virksomhedens vision er målet for rejsen, mens værdierne gerne skulle sørge for, at virksomheden rejser så langt som muligt hver dag.

Værdierne skal favne alle medarbejderne uden at skabe splid

Vi har alle værdier, som vi vægter højt og som sætter retningen for vores beslutninger. Men værdier kan også skabe gnidninger og konflikter.

Hvordan oversættes værdierne til konkret adfærd?

Værdier er lige så meget værd, som det papir de er skrevet på, indtil de kommer ud og lever i virksomheden gennem daglig adfærd og rutiner.

Derfor er det vigtigt at medarbejderne investerer tid i hinanden

Relationer opstår og udvikler sig, hvis medarbejderne investerer tid i det. Det kan give god mening, ikke kun at kommunikere pr mail.

Hvordan kommer værdierne ud og leve i virksomheden?

Det lette arbejde er at finde frem til jeres værdier - det svære er at implementere dem i virksomheden. Det arbejde stopper aldrig😳

Hvordan fastholder Morningtrain deres ansatte?

Medarbejderne er din virksomheds vigtigste investering. Det er også en investering som du aktivt skal holde på, ellers forsvinder den.

Hvordan skaber LinkedIn værdi for virksomheden?

En case er egentlig bare en problemstilling, der stilles til rådighed for andre i en bestemt kontekst og med et ... Læs mereHvordan skaber LinkedIn værdi for virksomheden?

Hvordan sikrer du, at dine medarbejdere lærer nyt og udvikler sig?

Hvis du ikke kan se fomålet med noget, så gider du ikke gøre det. Det gælder også for dine ansætte, når det handler om læring og udvikling.

Hvordan understøtter mikrolæring medarbejdernes udvikling?

Læring er ændringer i din adfærd, så du får en adfærd, der medfører bedre resultater. Adfærdsændringen bør ske gennem små skridt i praksis.

Hvordan udviklinger du dine medarbejdere gennem cases?

Sportsfolk udvikler sig ikke mest når de konkurrer, men det gør de når de træner. Cases kan give dine medarbejdere mulighed for at træne.

Hvordan understøtter du medarbejdernes karriere med cases?

En karriere handler om sammenspillet mellem faglig udvikling og et øget mængde ansvar og (selv)ledelse. Cases kan understøtte begge dele.

Sådan udvikler du medarbejderne så de understøtter strategien

En ny strategi betyder, at virksomheden og medarbejderne skal gøre noget nyt. Det kræver en ny adfærd og nye kompetencer, der skal udvikles.

Hvad er forskellen på målene i OKR og KPI?

OKR handler ikke kun om hvilke mål medarbejderne har, men også om at forstå hvorfor målene er relevante, og hvornår de ikke længere er det.

Hvordan finder du de skjulte omkostninger i virksomheden?

Alle aktiviteter kan gøres godt, og de kan gøres mindre godt. Ved at fokusere på kvaliteten af alt I gør, kan i minimere meget skjult spild.

Hvor meget medbestemmelse skal medarbejderne have?

Fratager du medarbejdernes mulighed for indflydelse, bliver de demotiveret. Hvis du giver dem for mange valg, mister de evnen til at handle.

Hvorfor er forandringsledelse afgørende for implementeringen?

For at bruge færrest mulige ressourcer i en forandringsproces, så handler det om at du både gøre de rigtige ting og i den rigtige rækkefølge.

Hvad skal der til for at lede en forandringsproces?

Medarbejderne skal både gøre noget nyt og forholde sig til usikkerheden i at gøre noget nyt, derfor skal ledelsen understøtte den sidste del.

Disse fire kompetencer understøtter ledelsen af forandringer

Forskellige situationer kræver forskellige typer af ledelse. Når det gælder forandringsledelse er der fire vigtige ledelseskompetencer.

Hvorfor er det vigtigt at dele møder op i to typer?

Møder kan deles ind i to typer: Koordineringsmøder og relationsmøder. Udfordringerne opstår, når de to mødetyper ikke adskilles.

Hvordan sikrer virksomheden at møderne bliver effektive?

Møder er afgørende for virksomhedens succes, men de kan også være spild af tid. Effektive møder, er møder hvor formålet altid er i fokus.

Hvorfor skal medarbejderne trænes i at sætte egne mål?

En vigtig ingrediens i OKR er, at medarbejderne formår at prioritere, og forstå prioringen af, de rette mål. Det skal trænes hos den enkelte.

Derfor handler OKR om ledelse, kultur og mindset

OKR er bare værktøjet. For at bruges korrekt kræver det , at virksomheden, kulturen, lederne og medarbejderne har de rette forudsætninger.

Sådan sætter du struktur på virksomhedens innovationskultur

Træner du medarbejderne i samme pitch-model, sikrer du, at idéerne både bliver skarpere og mere sammenlignlige på tværs af virksomheden.

Hvorfor er pitchen en vigtig del af virksomhedens innovation?

Ved at implementere et pitchværktøj som en fast del af at præsentere idéer sikrer virksomheden også en højere kvalitet af idéer.

Derfor skal medarbejderne træner deres kommunikation

Den måde du kommunikerer på, påvirker måden, du tænker på og omvendt. Ved at træne medarbejdernes kommunikation træner du deres mindset.

Podcast episoder

Hvad kan virksomheder bruge podcastmediet til? Med Esben Østerby og Jakob Linneberg

Hvad kan virksomheder bruge podcastmediet til? Med Esben Østerby og Jakob Linneberg

Podcasts er ekstremt populære, men hvilken forretningsværdi giver de? Og hvilke overvejelser skal virksomheder gøre sig om brugen af mediet?
Hvordan fungerer Morningtrains maskinrum? Med Thomas Østerkjerhuus

Hvordan fungerer Morningtrains maskinrum? Med Thomas Østerkjerhuus

"Indsigt giver udsyn, men kun handling skaber forvandling". Morningtrain tør handle ambitiøst og det gør de fordi de kan måle effekten.
Hvordan former Morningtrain deres kultur? Med Thomas Østerkjerhuus

Hvordan former Morningtrain deres kultur? Med Thomas Østerkjerhuus

En stærk kultur er med til at virksomheden vinder i fremtiden. Kulturen sætter både retning for de bevidste og ubevidste beslutninger.
Hvorfor skal virksomheder bruge cases? Med Nicklas Pyrdol

Hvorfor skal virksomheder bruge cases? Med Nicklas Pyrdol

Mennesker lærer bedst når vi har et problem, som er relevant for os og som vi skal løse. Cases giver en mulighed for at træne problemløsning.
“Hvordan implementerer du succesfuldt OKR?” Med Jakob Møller Beck

“Hvordan implementerer du succesfuldt OKR?” Med Jakob Møller Beck

OKR (Objective Key Results) er et styringsværktøj, der sikrer at hele virksomheden løber samme vej, men hvordan implementeres det med succes?
“Hvordan kan pitchtræning fremtidssikre virksomheden?” Med Lauge Vagner Rasmussen

“Hvordan kan pitchtræning fremtidssikre virksomheden?” Med Lauge Vagner Rasmussen

Hvis virksomheden gør deres medarbejdere jedre til at piche, forbedre I også innovation gennem bedre struktur og beslutningsgrundlag.
Fremtidens virksomheder forstår at udnytte scenen🎧

Fremtidens virksomheder forstår at udnytte scenen🎧

Scenen er hver gang du har andres opmærksomhed rettet mod dig. Des bedre du kommunikerer, des større succes får du og din virksomhed.
“Hvordan ser fremtidens rekruttering ud?” Med Nicklas Pyrdol og Kenneth Bo Jensen

“Hvordan ser fremtidens rekruttering ud?” Med Nicklas Pyrdol og Kenneth Bo Jensen

CV og ansøgning er en indgroet del af rekrutteringen, men det er absolut ikke den bedste måde at rekruttere den rette medarbejder på!
Virksomheder skal investere i et psykisk stærkt arbejdsmiljø🎧

Virksomheder skal investere i et psykisk stærkt arbejdsmiljø🎧

Konflikter og et psykisk ustabilt arbejdsmiljø er ikke kun hårdt for medarbejderne, det er decideret dårlig for virksomheden.
Hvad er forretningsværdien af inspiration? 🎧

Hvad er forretningsværdien af inspiration? 🎧

Inspiration er afgørende for at udvikling din virksomhed, medarbejderne og kunderne. Men hvordan prioriterer du hvilken inspiration?
Morningscore ændrer deres vækststrategi🎧

Morningscore ændrer deres vækststrategi🎧

Ekstern kapital er en ressoucer som alt andet. Den er styret af af udbud og efterspørgsel og kan blive for "dyr" for virksomheden.
Gør værdierne til virksomhedens Nordstjerne🎧

Gør værdierne til virksomhedens Nordstjerne🎧

Hvordan skaber du en fælles retning for alle beslutningerne i virksomheden? I Webamp har de deres værdier som Nordstjernen for medarbejderne.
Digitalisering handler om at være modig🎧

Digitalisering handler om at være modig🎧

Hvilke udfordringer er der i forhold til digitalisering og hvilke muligheder er mest oplagte i 2020? Astrid Haug deler hedens viden med dig.
Hvad kan virksomheder lære af Lakserytteren 🎧

Hvad kan virksomheder lære af Lakserytteren 🎧

Internettet giver virksomheder uanede muligheder, hvis virksomhederne tør være mere kreative på de forskellige digitale platforme.
Hvorfor er branding så afgørende for Morningscore? 🎧

Hvorfor er branding så afgørende for Morningscore? 🎧

Det handler om diskussionen om at tænke kortsigtet og langsigtet. Koldkanvas giver salg i dag, branding gør det nemmere at sælge i fremtiden.
Skab et sammenspil mellem intern og ekstern mødebooking 🎧

Skab et sammenspil mellem intern og ekstern mødebooking 🎧

Salg kræver den rette investering og god ledelse for at lykkedes - især mødebooking. Et sammenspil mellem intern og ekstern mødebooking er optimalt.
Det kræver den rette profil for at udvikle salget 🎧

Det kræver den rette profil for at udvikle salget 🎧

En salgs profil, er ikke bare en salgsprofil. Hvis virksomheden ønsker at udvikle salg, så kig mod en salgsprofil med iværksættererfaring.
Derfor er fremtidens virksomheder optimistiske 🎧

Derfor er fremtidens virksomheder optimistiske 🎧

Optimistiske virksomheder formår at handle i modgang, men det kræver optimistiske medarbejdere. Spørgsmålet er: Hvordan bliver medarbejderne optimistiske?
LuggageHero lukkede endnu en crowdfunding under lockdownen 🎧

LuggageHero lukkede endnu en crowdfunding under lockdownen 🎧

På det værst tænkeligt tidspunkt, lykkedes det LuggageHero at lukke endnu en crowdfunding runde. Jannik Lawaetz fortæller hvordan de håndterede lockdownen.
Lockdownen fik de tre founders i Statum til at fyre sig selv 🎧

Lockdownen fik de tre founders i Statum til at fyre sig selv 🎧

De tre founders i Statum har fyret sig selv som følge af corona lockdownen. Virksomheden kan drifte og eksistere fint uden founderne.
Hos Daxiomatic går profit og formål hånd i hånd 🎧

Hos Daxiomatic går profit og formål hånd i hånd 🎧

Daxiomatic har ingen ledere, de har givet ansvaret til medarbjederne og så arbejder de formålsdrevet. Nåja, de tjener samtidig gode penge.
Når lockdownen skaber en nytænkende digitale oplevelse 🎧

Når lockdownen skaber en nytænkende digitale oplevelse 🎧

Hvordan skaber du unikke oplevelser på internettet? Escape the Web er et nytænkende oplevelses koncept, der blev født under lockdownen.
Hvorfor er en ny partner vigtig for Morningscore? 🎧

Hvorfor er en ny partner vigtig for Morningscore? 🎧

Hvis virksomheden for sat det rigtige team, så er de allerede tæt på mål. Det handler om at dække alle de afgørende roller fagligt og personligt.
Instafilm køber sig tid og investerer i nye koncepter under lockdownen 🎧

Instafilm køber sig tid og investerer i nye koncepter under lockdownen 🎧

Virksomheder kan ikke spare sig gennem en krise. Det er tilgengæld en hårdfin ballancegang, når der skal spares et sted for at investere i nye koncepter.
Hvordan fungerer Snevagtens maskinrum?  Med Christoffer Gade 🎧

Hvordan fungerer Snevagtens maskinrum? Med Christoffer Gade 🎧

For at vinde over konkurrenterne, gælder det om at have en mere fintunet maskine. Christoffer Gade fortæller her om maskinen bag Snevagtens succes.
Hvordan Erstatter Morningscore Deres Ledende Programmør? 🎧

Hvordan Erstatter Morningscore Deres Ledende Programmør? 🎧

At miste Mornignscores ledende programmør midt i en ambitiøs vækstfase, er som at skulle skifte dæk på ens bil mens man accelerer på motorvejen.
Hvordan skaffer Morningscore de rette kompetencer og rådgivning? 🎧

Hvordan skaffer Morningscore de rette kompetencer og rådgivning? 🎧

Virksomheder kan ikke træffe de bedste beslutninger uden at søge hjælp og rådgivning. Fremtidens virksomheder har behov for hjælp udefra for at vinde.
“Derfor handler læring om prioritering og ikke mængde” Med Stine Schulz 🎧

“Derfor handler læring om prioritering og ikke mængde” Med Stine Schulz 🎧

I en hverdag fyldt med drift, har mennesker ikke meget tid til at lære nyt. Derfor er det vigtigt at prioritere, hvad vi lærer og hvordan.
Hvad får du ud af at tage en talenttest? Med Kenneth Bo Jensen

Hvad får du ud af at tage en talenttest? Med Kenneth Bo Jensen

Det giver ikke værdi at tage en talenttest, hvis du ikke sammenholder den med dine problemstillinger. Det hele starter med tilbagemeldingen.
Hvorfor er Talenter vigtigere end Erfaringer? 🎧

Hvorfor er Talenter vigtigere end Erfaringer? 🎧

Talentarbejde bliver en naturlig del af fremtidens virksomheder. Det handler om at bruge medarbejderne til det, deres hjerne har naturlig flair for.
#120 – Hvordan kan gode arbejdsvaner skabe effektive medarbejdere?

#120 – Hvordan kan gode arbejdsvaner skabe effektive medarbejdere?

Virksomheder der performer har effektive medarbejdere - medarbejdere der forstår at prioritere benhårdt og nå mere på mindre tid. Men hvordan gør de?
Podcast🎧: Hvordan har Freeway skabt en agil projektkultur ved at indføre 12 principper?

Podcast🎧: Hvordan har Freeway skabt en agil projektkultur ved at indføre 12 principper?

Freeway ApS har indført 12 principper, der er med til at sikrer mindre fejl og højere produktivitet hos deres medarbejdere. Læs mere her.
Podcast🎧: Hvorfor undervurderer virksomheder implementeringen af projekter?

Podcast🎧: Hvorfor undervurderer virksomheder implementeringen af projekter?

Implementering er mindst lige så afgørende for om dit projekt bliver en succes, som selve udvikling. Vi dykker ned i hvorfor implementering er så svært.
Podcast🎧: Hvordan bidrager en projektleder med værdi til projektet?

Podcast🎧: Hvordan bidrager en projektleder med værdi til projektet?

Episoden er relevant fordi: Når du påtager dig rollen som projektleder, følger der et ansvar med, et ansvar om at ... Læs merePodcast🎧: Hvordan bidrager en projektleder med værdi til projektet?
#109 – Kunsten at Vende Underskud til Overskud

#109 – Kunsten at Vende Underskud til Overskud

En turnaround betyder, at virksomheder gennem en strategisk indsats, vender et underskud til overskud. Spørgsmålet er, hvordan en sådan turnaround skabes?
Podcast🎧: Fremtidens virksomheder skal mindske pseudoarbejde

Podcast🎧: Fremtidens virksomheder skal mindske pseudoarbejde

Langt de fleste virksomheder har opgaver og processer, der ingen værdi bidrager med. Disse opgaver og processer kaldes pseudoarbejde og skal stoppes.

#103 – Hvordan får du det meste ud af medarbejdernes talent?

Episoden er relevant fordi: Internettet har givet virksomheder utallige muligheder for at styrke deres brand. Virksomheder havde før i tiden radioen, ... Læs mere#103 – Hvordan får du det meste ud af medarbejdernes talent?
Podcast🎧: Hvad er en virksomhed værd og hvordan finder du ud af det?

Podcast🎧: Hvad er en virksomhed værd og hvordan finder du ud af det?

Værdiansætning af en virksomhed er afhængig af både køber og sælger. Du kan både tjene penge som sælger og som køber ved at forstå værdien af virksomheden.
#62 – Virksomhedsfaserne og Personlighed

#62 – Virksomhedsfaserne og Personlighed

Virksomheder bevæger sig gennem en livscyklus, bestående af forskellige stadier. Stadierne stiller forskellige krav til ledere og medarbejdere - krav til både kompetencer, erfaringer og personlighed.
#61 – Det Bedste StartUp Team

#61 – Det Bedste StartUp Team

Teamet bag en virksomhed er altafgørende for succes. Spørgsmålet er, hvordan dette team bør se ud - og hvordan sikrer du, at virksomheden har det helt rette team. Her spiller personligheden en afgørende rolle.
#60 – Sådan Udvikler Du Din Personlighed

#60 – Sådan Udvikler Du Din Personlighed

Virksomheder skal ikke blot udvikle medarbejdernes kompetencer, men også deres personlighed. Kompetencerne er bare væsenligt nemmere at udvikle på.
#59 – En Iværksætters Personlighed

#59 – En Iværksætters Personlighed

Selvom det er svært at generalisere, så findes der nogle tendenser, når vi ser på iværksætteres personlighed. Kender du din egen personlighed, så ved du, hvor du måske skal lægge en ekstra indsats og undgå faldgrubber.
#58 – Personlighedens Strategisk Betydning

#58 – Personlighedens Strategisk Betydning

Medarbejdernes personlighed har strategiskværdi for virksomheden. Derfor bør virksomheder også i større grad tage personligheden med i strategiske overvejelser. I hvert fald, hvis virksomheden ønsker at lykkedes med strategien.
#57 – Modgang Påvirker Os Forskelligt

#57 – Modgang Påvirker Os Forskelligt

Mennesker har vidt forskellige måder, som vi håndetere modgang og risiko på. Nogle kaster sig hovedløst ud i nye projekter, andre er mere eftertænksomme. Det er vigtigt at kende dine medarbejdere, men endnu vigtigere at kende dig selv.
#56 – Er Du Ambitiøs Eller Teamplayer?

#56 – Er Du Ambitiøs Eller Teamplayer?

Det kan være svært, eller tæt på umuligt, at finde en medarbejder, der både kæmper for egne mål og er en teamplayer. Virksomheder har behov for begge typer, men i vidt forskellige funktioner.
Podcast🎧 – Hvordan får virksomheder mere ud af introverte & ekstroverte?

Podcast🎧 – Hvordan får virksomheder mere ud af introverte & ekstroverte?

Din virksomhed består med alt sandsynsligvis af både introverte og ekstroverte medarbejdere. De to grupper skal behandles på vidt forskellge måder.
Podcast🎧: Personligheden kan give en indikation om fremtidig succes

Podcast🎧: Personligheden kan give en indikation om fremtidig succes

Pligtopfyldende, eller conscientiousness, er en god indikator for professionel succes og en af de fem faktorer der beskriver din personlighed i 'Big Five'.
Podcast🎧 – Derfor er vi ikke alle sammen lige kreative

Podcast🎧 – Derfor er vi ikke alle sammen lige kreative

Vi har som mennesker forskellige forudsætninger for at arbejde kreativt - nogle synes det er det fedeste, andre bliver drænet af det.
Podcast🎧: Hvordan Hjælper ‘Big Five’ dig med at forstå din personlighed?

Podcast🎧: Hvordan Hjælper ‘Big Five’ dig med at forstå din personlighed?

Big Five er den mest anerkendte og validerede persontest og derfor et rigtig godt udgangspunkt for at forstå din egen, eller medarbejdernes, personlighed.
Podcast🎧: Hvorfor er det vigtigt at du kender din Personlighed?

Podcast🎧: Hvorfor er det vigtigt at du kender din Personlighed?

Mennesker er ikke ens. Vi adskiller os bl.a. gennem vores personlighed, som fortæller, hvilke præferencer vi har og hvornår vi performer bedst.
Podcast🎧: Medarbejdernes adfærd er vigtigere end virksomhedens strategi

Podcast🎧: Medarbejdernes adfærd er vigtigere end virksomhedens strategi

Din adfærd er meget mere afgørende for din succes, end du selv regner med. I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det hænger sådan sammen.
Podcast🎧: Statum fokuserede på problemet og droppede idéen

Podcast🎧: Statum fokuserede på problemet og droppede idéen

For iværksættere kan drømmen sagtens være, at få en investering - men det betyder ikke at lykken er gjort, selvom der står 500.000 kr. på bankkontoen.
Stop med at spilde din tid som iværksætter – start med at pretotype i dag

Stop med at spilde din tid som iværksætter – start med at pretotype i dag

Indse det, du har ikke uendeligt med tid som iværksætter, så brug den på at skabe noget kunderne  vil købe. ... Læs mereStop med at spilde din tid som iværksætter – start med at pretotype i dag