Lead the Talent bringer fremtidens talenter i spil – med Ahmet Günes.

Se alle episoder om #rekruttering

Kan en kandidat med en master i filosofi overhovedet bruges til noget i erhvervslivet? I Lead the Talent arbejder Ahmet Günes. Ja da💪

I episoden nævne Ahmet at kun 20% af kandidaterne stadig arbejder inden for samme felt 5 år efter endt uddannelse. Det vil sige 80% laver noget andet, end det de direkte er uddannet til. Og det giver rigtig god mening.

De fleste studerende har ikke indsigt i deres motivation og talenter/personlighed. Desuden kan det være svært at forestille sig, hvordan det er at arbejde inden for den branche, som man er igang med at uddanne sig inden for.

I Lead the Talent hjælper de med at matche kandidater og virksomheder gennem innovationsforløb i SMV’er (små og mellemstore virksomheder). Et arbejde som består af tre skridt:

  1. Det kræver virksomheder som har indset, at de har behov for at nytænke dele af deres forretning og at de har behov for nye øjne, for at finde nye løsninger.
  2. Det kræver en matching-proces mellem kandidater og virksomhedens udfordring, som ikke tager udgangspunkt i, hvad kandidaten har læst, men hvem kandidaten er.
  3. Til sidst forudsætter det, at kandidaterne modtager vejledning i innovationsprocessen og uddannelse i forretningsforståelse.

Tak fordi du læste med og god fornøjelse med episoden🙏
/Brian


Hvis du synes rekruttering er the shit, så finder du mere inspiration her 🤓

De 4 skridt bag en succesfuld rekruttering. Med Alexander Kragh

3.800.000 potentielle kandidater går I glip af, når I kun vælger at køre rekrutteringen på jobportaler. Her er hvad i skal gøre i stedet💡

Virksomheder skal skabe en attraktiv arbejdsplads. Julie Kristine Strange

Arbejdsmarkedet er i konstant udvikling og fremtidens virksomheder skaber en arbejdsplads som matcher medarbejdernes forventninger og krav.

Sådan sikrer du en fair og effektiv rekruttering. Med Simon Z. Kaczmarek

CV’et og ansøgningen skal ud af rekrutteringsprocessen og skal erstattes med bedre data. Spørgermålet er bare, hvordan den data findes?