Hvad er der sket på et år i Morningscore?

De virksomheder, der vinder i fremtiden, er de virksomheder der træffer de bedste beslutninger. Lige så enkelt det lyder, lige så kompliceret er det at udføre. Gennem 2020 har vi fået lov at være på sidelinjen til beslutningerne i Morningscore, som både har handlet om havd de gør, hvordan de gør det og hvorfor de gøre det.

Dine beslutninger starter ved dit verdensbillede, så husk at arbejde med det hele tiden

Det er svært at vinde i Matador, hvis du ikke kender reglerne, eller måske tror du spiller Ludo. Billedet er forsimplet og overdrevet, men alligevel gemmer der sig en del sandheder i det. I den sidste episode i serien Spotlight på Morningscore ser jeg tilbage på 2020 med CEO Karsten Madsen. Det er en episode, der både indeholder refleksioner, diskussioner og et kig mod fremtiden. Karsten kommer blandt andet omkring:

At følge Karsten og Morningscore gennem 2020 har for mig være med til at underbygge min overbevisning om, at læring of udvikling i høj grad handler om det indre verdensbillede, som vi træffer vores beslutninger ud fra. Det betyder dog ikke, at du kan tænke dig til succes, den kommer kun gennem hårdt arbejde og modet til at turde fejle i processen. For “indsigt giver udsyn, men kun handling skaber forvandling”.

Tak fordi du læste med🙏
Brian