Hvorfor er en ny partner vigtig for Morningscore?

Det at skabe fremtidens virksomhed handler om at have det rette team. Mennesket er mere nuanceret end vores faglige kompetencer og erfaringerne på vores CV. Viden kan vi læse os til, anderledes ser det ud med personlighed/talent. Det og meget andet var grunden til at Karsten Madsen og Morningscore har fået en ny partner ombord.

“Jeg investerer ikke i idéen eller konceptet, jeg investerer i teamet og deres evne til at performe” et citat, der kunne være fra enhver investor eller business angle. En del af de problemer en virksomhed oplever, kan spores tilbage til teamet bag. Derfor er det også et interessant sted at starte sin ‘problemløsning’

Jeg ville ønsker, at jeg kunne hive Morningscore frem som et glimerende eksempel på, at det rette forarbejde løser problemerne. Sandheden er bare den, at det er af omveje, at CEO Karsten Madsen tidligere på året kunne løfte sløret for at Mads Himstedt var ny partner i den Odenseanske SEO-tool startup.

I episoden har Karsten og jeg inviteret Mads med i vores månedlig episode om Morningscore, for at dykke ned i:

  • Hvorfor det var den rette beslutning med en partner
  • Hvorfor at Mads var det rette valg

I sidste ende var det hverken smarte værktøjer eller en nøje analyse, der var baggrunden for at valgte faldt på Mads. Derimod var det en god samtale, fælles værdier og Karstens personlige vurdering.

Men derfor kan vi alligvel godt gå lidt videnskabeligt til værks, så de fire fuldtidsmedarbejdere tog talenttesten TT38. Er du interesseret i at lære mere om den talenttest, så kan du dykke ned i følgende to episoder:

TT38 talenttest har givet Morningscore teamet noget at tale om

Som de fleste andre værktøjer, så er en af de største styrker ved talenttesten at det giver et fælles sprog og et samlet udgangspunkt. Ved at tage testen fik både Mads og Karsten konkretiserede, hvorfor partnerskabet også gav god mening.

Ved at kunne sætte ord på top-talenter og non-talenter, vi kan også kalde det styrker og svagheder, så bliver det også tydligt, hvem der skal gøre hvad.

Selvom at TT38 testen først blev taget efter at Mads kom om bord, så er det tydeligt at Mads og Karsten komplimentere hinanden godt på mange områder. Hvad det kommer til at betyde for Morningscore vil kun tiden vise, heldigvis kan vi dykke ned i det senere på året 😎

Tak fordi du læste med🙏
Brian