Produktet og brandet er uadskillelige i Roccamore

Du bliver ikke mere sund af at læse en bog om emnet – det kræver en vane ændring. Virksomheder bliver heller ikke agile, bare fordi de planlægger agilt. Det handler om at tænke agilt og handle agilt. I Freeway ApS har de indført 12 principper, der skal hjælpe dem. Måske din virksomhed også bør indføre principper, der hjælper jer med at eksekvere jeres strategi.

“Vi skal snart på slankekur igen”, sådan starter Anne Stampe Olesen, kommerciel direktør i Freeway ApS, episoden. Slankekuren handler ikke om kantinens kageordning, men er en reference til, hvordan vi mennesker ellers fungerer:

  • Badevægten minder os om, at vores sporty krop er blevet erstattet af en tungere og lidt mindre agil en af slagsen.
  • Vi går på slankekur, skærer ned på sodavand og fredagsslik, og følger en sundere kostplan.
  • Vi rammer vores mål og den sunde livsstil forsætter (for en stund).
  • Stille og roligt falder vi tilbage i de gamle vaner igen.
  • Måske det er på tide at tage på slankekur igen.

I Freeway ApS skal de ikke tabe sig, de skal derimod sikre, at hele virksomheden arbejder effektivt ved at undgå fejl og spildtid. Til det har Freeway ApS vedtaget 12 agile principper.

Men hvorfor kan det være en rigtig god idé for virksomheder at skabe sine egne principper?

Principper kan skabe en kultur, der støtter op om jeres strategi.

For at for

Jeg kan have en nok så ambitiøs plan om at gennemføre et marathon, men hvis jeg ikke lægger den fornødne energi i den daglige træning, så kommer det aldrig til at ske. Det gælder også for virksomheder. Virksomheder skal derfor kunne oversætte deres ambitiøse strategier til, hvad det betyder for måde den enkelte medarbejder arbejder på. Det er ikke intentionen, men eksekveringen, der sikrer resultaterne. Opstil derfor hellere ambitiøse principper, end en ambitiøse strategi.

Tak fordi du læste med🙏
Brian