Spotlight på HR

HR funktionen er ikke bare et nødvendigt (administrativt) onde, som virksomheden skal have for at gøre medarbejderne tilfredse. Det er en strategisk, taktisk og operationel samarbejdspartner, der kan og skal, bidrage til virksomhedens fremdrift. I samarbejde med Nicklas Pyrdol og Innoflow stiller vi skarpt på forretningsværiden af HR.

#212 – Det uforløste potentiale i HR. Med Nicklas Pyrdol

HR funktionen er ikke bare et nødvendigt onde, eller en omkostning, det er en vigtig brik i væksten og udviklingen af virksomheden.

#212 – Nøie investerer proaktivt i HR. Med Frederik Lysgaard Vind

Du skal ikke vente til problemerne opstår, med at investerer i HR - det skal gøres proaktivt. Især hvis virksomheden har ambitiøse vækstmål.

#213 – Forretningen og HR skal arbejde tættere sammen. Med Annette Otto

HR og forretningen har en fælles interesse og et fælles ansvar for at skabe mest mulig værdi sammen. Derfor skal de også arbejde tæt sammen.

#214 – The Marketing Guy investerer i deres onboarding. Med Nick Traulsen

Hvis virksomheden ønsker at skabe fremtiden, skal I også turde tage nogle chancer og eksperimentere - også i HR.

#215 – Samarbejdet med HR skal bygges på faglighed og tillid. Med Mads Kamp

Det handler ikke om, hvilken værdi HR bidrager med, men i stedet, hvordan samarbejdet mellem HR og virksomhed bliver bedst muligt?

#216 – Sådan bidrager HR med kvalitet til forretningen. Med Heidi Wassini

Hvordan sikrer virksomheder, at HR performer? Heidi Wassini kommer med hendes bud på at skabe de bedste forudsætninger for HR.

#217 – Sådan kan data og feedbackkultur understøtte HR. Med Roar Bovim

I stedet for at måle, hvordan medarbejderne har det, så kan HR spørge dem og dermed skabe indsigt, der er afgørende for fremtidens virksomhed.

#218 – Hvem har ansvaret for HR i virksomheden? Med Bjarne Lauritsen

Forsvinder HR-ansvaret, hvis der ikke er en HR-funktion eller medarbejder? Nej for det er er i sidste ende lederne, som har ansvaret for HR.

#219 – Hvornår skal virksomheder investere i HR? Med Mads Paaskesen

Med begrænsede ressourcer følger der et ansvar for at prioritere - også i HR. Men, hvornår er det så det rigtige tidspunkt at investere i HR?

#220 – Hvordan skal HR digitaliseres? Med Rasmus Festersen

Succesfuld digitalisering handler ikke om at sætte strøm til virksomhedens processer. Det handler om at sætte strøm til de rigtige processer.

#221 – Det uforløste (HR) ansvar i virksomheden. Med Nicklas Pyrdol

Har virksomheden medarbejdere, så medfølger det også et ansvar - også selvom virksomheden endnu ikke har indset at ansvaret er der.