Hvordan vækster Morningscore 10% hver måned i 2020?

En af de største udfordringer for fremtidens virksomheder er at balancere vækst, drift og udvikling. Morningscore befinder sig et sted på deres startuprejse, hvor de skal bevise de kan skabe forretningen omkring deres produkt. Vi følger den rejse gennem hele 2020.

Morningscore skal bevise at de kan skabe en ambitiøs vækst i 2020

Morningscore er et Odenseansk SaaS virksomhed, der udvikler et værktøj, der kan vise forretningsværdien af SEO. Som CEO (buzzword overload!) af startuppet, skal Karsten Madsen både sikre driften, udviklingen, salget og arbejdet med at få en ny investor ombord.

I serien spotlight på Morningscore følger vi Morningscore genmme hele 2020. En af de store udfordringer, bliver at leve op til den ambitiøse vækststrategi, ved siden af virksomhedens med alle de andre mål og opgaver.

For at Karsten kan se tilbage på et succesfuldt 2020 med Morningscore, er der flere mål der skal tjekkes af. Det vigtigste af de mål er væksten. Den primære årsag til, at væksten er vigtig, er at den månedlige omsætning på 70.000 DKK. slet ikke dækker omkostningerne på 200.000 DKK.

Et andet mål for 2020 er at sikre en ny investering, hvilket også kræver at Morningscore får bevist, at de kan skabe en ambitiøs og attraktiv vækst. Nedenstående kurve viser målene for væksten, i omsætning, som den ser ud her i januar 2020:

For at sikre væksten, kræver det at Morningscore øger antallet af deres kunder. De skal tilføje 600 nye kunder til de eksisterende 240 i løbet af 2020. Et andet afgørende måltal for Morningscore er derfor tilvæksten af nye kunder. Karsten har også her delt deres forventning for 2020 med dig (fordelt på de tre kanaler online, telemarketing og partnere):

Men hvordan værkster et startup så?

Der kommer ikke nogen svar på spørgsmålet. Eller det kommer ikke her, ikke nu. Titlen på dette indlæg kunne meget vel være titlen på hele serien, for formålet med serien er at følge Morningscore gennem denne vækst.

I løbet af de kommende 11 episoder dykker vi ned i de løbende beslutninger og udfordringer, som Karsten og resten af teamet skal navigere gennem, for at nå i mål.

Og i en situation, hvor Morningscore månedligt brænder 130.000 DKK, er hele startuppets fremtid på højkant. Velkommen til serien spotlight på Morningscore 🙂

Tak fordi du læste med🙏
Brian