Branding, er det ikke noget for virksomheder med kæmpestore marketing budgetter, som kan dedikerer medarbejdere til at skabe og fortælle de fede historier? Nope.. Alle virksomheder kan være med og Julie Maja Nielsen fra JM Advisory hjælper til dagligt virksomheder med at skabe et brand ved at fortælle historier gennem de sociale medier:

Rom, og virksomhedens brand, blev ikke bygget på en dag!

For nogle år siden, sad jeg i min sofa og forsøget at overbevise mig selv om, at jeg skulle ned og træne – Det gik ikke så godt. Mit argument den pågældende dag var, at jeg alligevel ikke var lige så stærk som de andre, så hvorfor skulle jeg bruge tid på det🙈

Det fik mig til at tænke over, at vi mennesker oftest har mange drømme og mål, men det der hindrer os i at nå dem, er at vi ikke har lyst til at eksekverer os derhen: Jeg vil gerne løbe 10 km, men synes det er for flovt at løbe, når jeg skal holde pause efter 1 km, så jeg bliver hjemme. Sådan er det også med branding:

Du skal starte et sted💪

I Spotlight på Branding har jeg haft gæster forbi, der fortæller om:

  • Branding på et strategisk og taktisk niveau.
  • Cases når der er penge at investere i dit brand.
  • Branding som en afgørende del af at vinde markedet.

Men, Rom blev ikke bygget på en dag og det gør dit brand heller ikke. Branding er ikke forbeholdt virksomhederne med de store budgetter. Branding er alt det virksomheden kommunikerer:

  • Det virksomheden siger, skriver, viser.
  • Det virksomheden gør.

I en verden med så kort afstand mellem virksomhed og forbruger, er der masser af muligheder for at benytte de sociale platforme til at bygge virksomhedens brand gennem gode historier.

En sten ad gangen.

Sådan blev Rom i øvrigt også bygget 🙌

Er du mere interesseret i, hvordan virksomheder kan bruge LinkedIn og storytelling?

🎧 : Evnen til at fortælle gode historier og lysten til at lytte til dem ligger i den menneskelige DNA. I episode #128 - Værdien af en god historie, deler Michael Grønnemose ud af hans erfaringer som historiefortæller for virksomheder.

🎧 : Du kan finde flere episoder om LinkedIn på At Turde FM. I episode #193 - Hvordan får du succes på LinkedIn, kan du få et indblik i Thorleif Gotveds viden og erfaringer med LinkedIn.

Tak fordi du læste med🙏
Brian