Brian, hvem er det?

Jeg står bag atturde.dk og har produceret podcasten At Turde FM siden marts 2018, der snart runder 200+ episoder. Jeg arbejder med udvikling af virksomheder, gennem inspiration, indsigt og viden. Du kan se hvordan her.

Men mest af alt så brænder jeg for den forskel læring kan gøre (se video)🔥

Du kan følge mig på LinkedIn her→

Hvad får du ud af mit arbejde og indhold?

Alt hvad jeg laver er drevet af spørgsmålet: “Hvad skal der til for at skabe fremtidens virksomheder?” og en passion for at videreformidle svarene til dig der tør udfordre din egen virksomhed.

Mit arbejde kan deles ind i tre område:

  • Forståelse for hvordan virksomheder fungerer og kan udvikles
  • Indsigt i den rolle som medarbejderne spiller i udvikling af virksomheder
  • Hvordan udvikling og læring er afgørende for at udvikle virksomheden

Kort opsummeret handler det om, at hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger og skabe mere forretningsværdi gennem inspiration, viden og indsigt.

Jeg forsøger ikke at komme op med originale koncepter, men i stedet samler jeg viden og erfaringer fra andre og videreformidler dem, så du kan sætte dem i kontekst til din virksomhed.

Jeg tror på at fremtidens virksomheder, er de virksomheder, der træffer beslutninger, der både er i ejernes, medarbejdernes, kundernes og omverdenens interesse: En bedre fremtiden for os alle sammen.

Jeg leverer inspiration og ikke et facit. Det er altså op til dig, at blive eksperten i din egen virksomhed og prioriter det, som giver mest værdi for jer, der hvor i befinder jeg lige nu.

Du kan starter med at dykke ned i artiklerne eller lytte med på At Turde FM.

Tusind tak for din tid, din energi og dit fokus🙏