Temaer: #10bud

“Når jeg får min føreste kunde, så er lykken gjort”. “Når jeg tjener min første million, så er lykken gjort”. “Når jeg har skabt en succesfuld virksomhed med 60 ansatte, så er lykken gjort”. Vi mennesker tilpasser os hurtigt og det som før var en drøm, bliver til det nye normal. Kristian Larsen og Mads Paaskesen har allerede skabt en succesfuld virksomhed i marketing bureauet PL og Parteners. I januar trådte de ud af den daglige drift og ledelse for at starte en Anew Sleep. Her er de 10 bud som de bygger næste virksomhed op omkring:

Som leder/ejer bygger virksomheden på den du er, dine værdier og dine drømme

“Hvis en af os ikke vil/gider mere, så stopper vi begge. Intet er vigtigere end vores partnerskab”. Kristian og Mads er ikke i tvivl om deres prioriteringer når det handler om at skabe virksomheder sammen: Deres relationen er vigtigere end virksomheden. Og hvor er det bare befriende at høre fra to så målrettet og ambitiøse iværksættere.

PL og Partners startede som et forsøg på både at skabe en virksomhed, men også at skabe en uddannelse for de dengang 2 unge handelsskolestudenter. En uddannelse som minimum kunne matche den tur på Copenhagen Business School, som blev fravalgt.

PL og Partners blev bygget på en grundværdi om at venskabet betød mere end virksomheden, mennesker skal behandles ordetligt, drømmene må gerne være store og vejen til dem er belagt med læring og erfaringer. Med andre ord, handler det slet ikke om målet med en succesfuld virksomhed, men processen, eller rejsen, derhen.

Hvis rejen er vigtigere end destinationen, er det også afgørende at sikre, at gøre rejsen det hele værd. Det er kun en bonus at bygge en succesfuld virksomhed, men det vigtigste er hvordan det bliver gjort. Episoden med Kristian og Mads giver dig 10 spørgsmål, som du kan overveje i forhold til din egen rejse:

1. Har du reflekteret over din personlige motivation inden du starter på et projekt, eller en virksomhed?
2. Har du valgt den rigtige samarbejdspartner?
3. Husker du altid at behandle andre mennesker ordentligt?
4. Tror du, at du er den bedste i virksomheden? Det er du nok næppe.
5. Er du ambitiøs i dine mål og drømme?
6. Forsøger du at blive 1% bedre hver dag?
7. Husker du at arbejde ikke er alt?
8. Har du investeret i en talentprofil? Også til dit team.
9. Husker du at sende mennesker der ikke performer/trives afsted i tide?
10. Skaber du trygge og ærlige omgivelser, hvor ærlighed trives og mennesker/medarbejdere tør give dig ærlig feedback?

Tak fordi du læste med🙏
/Brian


Interesseret i at dykke ned i 10 bud fra andre ledere/iværksættere? 🤓

10 bud til fremtidens virksomheder. Med Lars Hedal

Fremtidens virksomheder er i konstant udvikling og bygges på moonshots, ambitioner og ydmyghed. Få 20+ års erfaringer kogt ned til 1,5 time.

10 bud til fremtidens virksomheder. Med Casper Dreymann

Medarbejderne, ledelsen og founderne er det fundament som fremtidens virksomheder bygges på. Det vigtigste er at skabe rammerne for succes.

10 bud til fremtidens virksomheder. Med Mads Wedderkopp

Som CEO er det vigtigt ikke at miste følingen med virksomheden. Du skal have en føling med kunderne, medarbejderne og rekrutteringerne.