Derfor skal medarbejderne træner deres kommunikation

Det du kommunikere til andre er en blanding af dine tanker og din træning. Hvis du aldrig har trænet og skal fortælle noget til andre, så kan du kun kommunikere det du tænker i det øjeblik. Udover at træning gør dig skarpere til at levere din pitch, så hjælper den også til at træne din måde at tænke på, så du i fremtiden bliver endnu skarpere til at kommunikere-


Ved at træne medarbejdernes kommunikation, træner du også deres måde at tænke på

Når du lærer et nyt ord og kende, så er det ikke kun dit sprog der nuanceres, det er også dine tanker. Når du lære at der er noget som hedder en BMW og en Skoda, så åbner du også op for muligheden for at kende forskel på de to bilmærker. Du kan altså ændre på hvad du tænker, ved at ændre på hvad du siger.

Det samme gør sig gældende med, hvordan du siger ting og derfor også, hvordan du tænker. Ved at træne en pitch metode, så lære du ikke kun at kommunikere mere skarpt, du lære faktisk også at tænke mere skarpt.

Pitchtræning kan være med til at skærpe dine medarbejdernes evne til at komme op med idéer der er relevant og værdiskabende, da det strukturer deres tanker mod et konkret mål.

Træning af pitch, og generelt kommunikation, er derfor en rigtig god idé, hvis målet er at skabe en innovationskultur i virksomheden🤔

Du kan lytte til hele episode 190 ‘Hvordan kan pitchtræning fremtidssikre virksomheden?’At Turde FM.


Giv mig chancen for at inspirere dig til at se virksomheden i et nyt lys 🤓🙌

Hver uge gør jeg mit bedste for at skabe konkret inspiration til dig der har travlt, men stadig ønsker nyt input. At Turde Bullets er en mail, du kan læse på tre minutter og derefter vælge om det er relevant for dig at dykke yderligere ned i et eller flere af emnerne. Målet er at skabe Danmarks bedste inspirationsmail for dig, der ønsker at skabe fremtidens virksomheder.