Manifest

MANIFESTET FOR AT TURDE

Vi kæmper for, at du som iværksætter får mulighed for at gøre en positiv forskel for andre gennem dine idéer og ambitioner.

For iværksættere

Iværksættere har vores dybeste respekt. Iværksætteren er en personen, der selv kæmper for at skabe en positiv forskel for andre, enten ved at skabe sin egen virksomhed, arbejde i andres, eller gennem projekter. Iværksættere kan kendes på at de stille spørgsmålstegn ved måde tingene bliver gjort på, får idéer til at gøre det anderledes og fører dem ud i praksis.

Ingen “one size fits all”

Vi er som mennesker forskellige, heldigvis, og det samme gælder for iværksættere. Der findes ikke nogen model for, hvordan du opnår succes som iværksætter. Derimod skal du finde din egen vej – den vej, som passer bedst til netop dig. Vi arbejder hen imod, at hver iværksætter finder deres egen vej og bidrager med værktøjer, undervisning og træning, der skal hjælpe med netop det.

No Bullshit

Iværksætterverden er fyldt med smart begreber og historier om hurtige succeser. Oftest er det dog kun en måde at blive succesfuld på – at arbejde hårdt og dedikeret. Det tager lang tid og kræver en vilje til at ville tage ved lære af alle de fejl man kommer til at begå. Når vi siger No Bullshit, så mener vi at der ikke findes nogen genveje og det første fejl er at tro at du kan sætte noget iværk på et par år.

Iværksætteri SKAL trænes

Alt i verden, som man skal gøre, kan trænes – også iværksætteri. Faktisk så skal iværksætteri trænes, hvis man vil forbedre sine chancer for at lykkedes. Det kræver erfaringer at træffe de rigtige beslutninger, de erfaringer kan kun fåes ved at handle, fejle og lære af sine fejl. Træning af iværksætteri er en af de bedste måde at få erfaringer på, især for første- og andengangs iværksættere.

Træf bedre beslutninger

Vi kan ikke fortælle dig, hvordan du skal skabe din forretning, svaret på det kan du kun finde hos dine kunder. Hvad vi derimod hjælper med, er at give dig grundlaget for at træffe bedre beslutninger. Vi fylder din værktøjskasse op med ting du kan komme til at bruge undervejs, træner dig i at bruge dem og lærer dig, hvornår de kan være nødvendige at bruge.

 

Bag At Turde

Brian Johannsen er manden bag At Turde og har arbejdet med iværksættere og træning af iværksættere siden 2013. Han siger følgende om At Turde:

“Der er to sider at se iværksætteri fra, samfundets og den enkelte iværksætters. Fra samfundets side ønkser man flere dygtige iværksættere, men det behøver ikke nødvendigvis være dig. Mange af de tilbud, der findes til iværksættere, handler derfor om at finde de iværksættere som har potentialet til at blive succesfulde.

Jeg har startet At Turde for at vende den rundt og fokusere på den enkelte iværksætter. Hvad skal der til for at du kan blive succesfuld som iværksætter? Det kan sagtens være der skal 6 år til og det kræver at du undervejs starter to-tre virksomheder – sådan er iværksætteri. Det handler i høj grad om at udvikle dig som iværksætter, så du kan realisere dine egne drømme.

At Turde hylder de der tør – tør udfordre sig selv og deres omverden og tør investere den tid, der skal til få at nå deres mål.”