Hvorfor ikke bare gå i gang nu, drop undskyldningerne og start i dag. Det er ikke til at sige hvor din iværksætterrejse vil fører dig hen, men den starter med det første skridt. Hvis det i virkeligheden handler om at forstå problemet først og starte ud som konsulent, så kræver det jo ikke det store for at starte. Faktisk kan du se det som første spadestik til din egen iværksætter uddannelse, hvor du skal i gang med en ugetlig aflevering.

Et opslag delt af At Turde (@atturde) den


Det vigtigste er at gøre noget IDAG

For iværksættere går det lang tid, før de kan handle på deres idé, de går med andre ord og afventer. Ikke dig, du skal handle og ikke vente, du skal være proaktiv. Det handler om at gøre det du kan, men det handler også om at du allerede i dag, kan vise dine kommende kunder, at du er interesseret i at hjælpe dem Du har tænkt dig at kæmpe for at løse deres problem.

Opgaven

Jeg vil gerne være ærlig, den her øvelse tager meget længere tid end 15 min. Det du til gengæld får ud af at udføre opgaven, er et meget stærkere fundament, for alle dine fremtidige beslutninger. Det du skal gøre, er at love dig selv at udgive 1 styks content hver uge. Et styks content, der giver værdi for dine kommende kunder. Afsæt 3 timer hver uge til at udfærdige en artikel, et lydklip eller et videoklip, der infomerer, inspirerer eller underviser. Simpel as that!

Klø på selvom det kan være svært til at starte med, al begyndelse er svært. Du vil opleve at du efter et par måender pludselig er blevet meget bedre, fordi du ved mere om emnet og det der interesserer kunderne. Det er hele pointen, men det tager tid.

Skulle du have mod på daglige taktikker, der skal hjælpe dig videre som iværksætter, så er du velkommen til at følge At Turde på Instagram. Jeg ville også blive glad, hvis du efterlader en lille kommentar nederst på siden🙏