Det kan være svært at holde fokus i en travl hverdag, med flere opgaver end der er timer i døgnet. Det kan være nemt at glemme det aller vigtigste, at det handler om kunden. Men du SKAL kunne holde fokus og her er en enkelt måde at gøre det på. Du skal finde ud af hvad du kæmper for. Find ud af det og skriv det mere store bogstaver på baggrundsbilledet på din computer, på baggrundsbilledet på din mobil og på en post-it, dom du hænger på spejlet på dit badeværelset.

Et opslag delt af At Turde (@atturde) den

Det du kæmper for har indflydelse på din succes

Du har behov for din kunders opbakning, især når du starte ud som iværksætter. Hvor succesfuld dit produkt eller din service er, kan bl.a. vurderes på baggrund af hvor langt dine kunder er villig til at gå, for at støtte op om det du laver. Nu siger jeg ikke at dine kunder skal gå i døden for din idé/virksomhed, det ville også være en utrolig dårlig forretning. Dine kunder skal dog være villig til at gå langt. Du kan sikre dine kunders engagement, ved at kæmpe for en sag, som de også tror på.

Du kunne kalde det en vision, men udover at det lyder kedeligt, så er det også utroligt passivt. Det hander ikke om hvordan du ser verden, det handler om det du gør for at ændre den. Det du står op for, det du er villig til at kæmpe for, selvom det ikke altid er lige sjovt. Du kan lige så godt være ærlig fra start og erkende at det bliver en lang sej kamp. Du kan lige så godt finde en sag, som du er villig til at kæmpe for også når det er hårdt. Sidst men ikke mindst, så kan du lige så godt finde en sag, der betyder rigtig meget for en gruppe mennsker, så det giver mening for dig at kæmpe for den.

Opgaven

Brug 15 minutter på at finde ud af, hvad du kæmper for og få det skrevet ned. Du skal svare på de følgende to spørgsmål:

  1. Hvad kæmper jeg for?
  2. Hvem kæmper jeg for?

Gennemgå gerne spørgsmålene løbende, så du hele tiden bliver mere skarp på: Den sag du kæmper for og de mennesker, der oplever problemet.

Skulle du have mod på daglige taktikker, der skal hjælpe dig videre som iværksætter, så er du velkommen til at følge At Turde på Instagram. Jeg ville også blive glad, hvis du efterlader en lille kommentar nederst på siden🙏