Jagten på Succes

Jagten på Succes er en serie på podcast kanalen At Turde FM, der tager udgangspunkt i en snak med allerede succesfulde iværksættere. Formålet med podcast serien er at stille skarp på de valg som succesfulde iværksættere har stået overfor på vej mod deres succes.

Tidligere afsnit af Jagten på Succes

Du kan finde alle udgivne afsnit af Jagten på Succes lige her.

Eller du abonnere på At Turde FM lige her: Apple podcastOvercast, Spotify

Hvad går et afsnit af Jagten på Succes ud på?

Jagten på Succes handler om at forstå de valg iværksættere har truffet og forudsætningerne bag, for at hjælpe andre iværksættere med at træffe bedre beslutninger. Hvert afsnit fungere som en samtale mellem værten Brian Johannsen og en gæstevært og hvert afsnit har følgende struktur:

  1. Introduktion til virksomhed og iværksætter samt en forklaring af hvilke succeser iværksætteren har opnået.
  2. En snak om tiden inden iværksætteren gik i gang med idéen/virksomheden, hvad var fundamentet og hvorfor var det den rigtige idé?
  3. Bagefter graver vi ned i opstartsperioden, de første salg, hvilke beslutninger var gode og mindre gode, hvordan fandt iværksætteren frem til den rigtige forretningsmodel.
  4. Hvis virksomheden er nået til et punkt hvor den drifter og vækster, tager vi en snak om aktuelle valg og beslutninger.
  5.  Hvert afsnit sluttes af med 3 gode råd, iværksætteren ville give til sig selv.

Jagten på Succes handler om at finde frem til hvordan iværksættere træffer bedre beslutninger, ved at lære fra de, der allerede er lykkedes. Har du idéer til en gæst, så skriv til mig på [email protected]

Vil du ikke gå glip af Jagten på Succes? Så kan du abonnere på At Turde FM lige her: Apple podcastOvercast, Spotify

Skal du være gæst i Jagten på Succes?

Du kan finde relevanter informationer til dig, der skal deltage i podcasten, her.