Jagten på Succes med Nikolaj Nielsen (avXperten)

Iværksætteri er svært, ikke mindst fordi man som iværksætter gennemgår flere faser på rejsen med sin virksomhed. En af de faser man gennemgår, er når virksomheden går fra at være en opstartsvirksomhed til en ettableret virksomhed. Det er selvfølgelig en overgang som er drevet af vækst og for det meste også en vækst i ressourcer såsom plads, materiel og medarbejdere. avXperten er vækste på alle tre områder gennem de sidste 12 år og i dette afsnit af Jagten på Succes, dykker vi ned i nogle af de valg Nikolaj har stået overfor i den udvikling.


Abonner på At Turde FM: Apple podcastSpotifyOvercast


Få styr på processerne fra start

Jeg er selv fortaler for at bruge forretningsmodellen som udgangspunkt for iværksættere. Det ville dog være mere rigtigt at se virksomheden som en række interne og eksterne processer. Vi kan også kalde det arbejdsgange.

Processer kan være noget, iværksættere først begynder at tænke i alt for sent, i stedet for fra start at få styr på dem. Der er dine processer som adskiller dig, fra andre iværksættere og der du kan gøre det anderledes og få en fordel. Ved hele tiden at udfordre dine egne processer, gøre det bedre, hurtigere og med mindre fejl, så øger du den værdi du leverer for dine kunder.

Det er ikke til at tage fejl af vigtigheden for processerne hos avXperten og Nikolaj deler ud af hans egne erfaringer omkring ansættelse af medarbejdere, der er bedre til at udfører specifikke processer, samt optimerer de processer som allerede findes i avXperten.

3 gode råd fra Nikolaj

Som altid får du tre gode råd med på vejen fra Nikolaj. Tre råd han ville ønske han kune give sig selv da han startede:

  1. Hold fokus
  2. Tænk stort fra start
  3. Udnyt gratis ting og services i starten

Du kan få dem uddybet i podcasten, som du kan finde og abonnere på i din favorti podcast-app.

Links fra podcasten

➡ avXperten