Jagten på Succes med Anders Fogh (Startup Central)

Alt har en pris og for iværksættere er den pris høj. Inden du går i gang skal du være sikker på om det er en pris, du er villig til at betale. Anders Fogh, der har startet Startup Central, fortæller i dette afsnit af Jagten på Succes om den pris han indtil videre har været villig til at betale for at få succes med hans virksomhed. En succes, der bl.a. kan ‘måles’ i en tidlig million investering, da hans idé stadig kun var tal og bogstaver på en stak papirer.


Abonner her: Apple podcastSpotifyOvercastStitcherPocket Cast


Prisen for at få en investering

Det er selvfølgelig umuligt at spå om succes i fremtiden, men Anders har allerede opnået, hvad mange iværksættere drømmer om, tilliden og en pose penge fra en business angle, til at realisere hans drøm: Startup Central.

Det har dog ikke været gratis at tilkæmpe sig tilliden fra en business angle, hvor vejen til succes er gået gennem 12 afvisninger fra business angles og et behov for selverkendelse.

Prisen for at få investeringen til sidste har Anders betalt i stolthed og en benhård prioritering af alt, der ikke har med Startup Central at gøre. De 12 afvisninger har vist sig at være afgørende, for det endelige ja. Da Anders gennem hele processen har formået at gøre konceptet, foretningsplanen og pitchen skarpere.

Det største pres er først lige begyndt og Anders har ikke kun hans egen hånd på kogepladen, men også investorens og hans families. Det er en ærlig snak om iværksætteri og prisen du betaler som iværksætter. En pris nogen ikke kan lade være med at betale, mens andre synes er for dyr.

gode råd fra Anders vil give sig selv

Anders gav sig selv tre gode råd med på vejen, som han ville ønske han havde lyttet til fra starten af:

  1. Vær mere omhyggelig med forretningsplanen fra starte. Sæt dig ordentlig ind i forretningsplanen og de tal du bruger i den.
  2. Skær alt det væk, som du kan undvære og som ikke giver dig værdi (nok). Du bliver nød til at gå på kompromis med dine interesser og din omgangskreds.
  3. Find en ting der giver dig energi og prioriter det ind ved siden af dit iværksætteri.

Du kan få dem uddybet i podcasten, som du kan finde og abonnere på i din favorti podcast-app.

Links fra podcasten

➡️ Startup Central
➡️ Find Anders Fogh på LinkedIn
➡️ Jagten på Succes med Jannik Lawaetz (LuggageHero)