Hvorfor lykkedes du (ikke) som iværksætter?

Når min nevø er til fodboldstævne, kommer alle hjem med en medalje og måske endda en pokal. Målet er selvfølgelig at skabe en god oplevelse for alle deltagere. Helt anderledes ser det ud, når fodboldlandshold fra hele verden i disse dage mødes til VM i Rusland. Her er der en vinder, et hold der tager pokalen med hjem.


Abonner her: Apple podcast, SpotifyOvercast, Stitcher, Pocket Cast


Svar på hvorfor du (ikke) vil lykkedes som iværksætter

Du kommer ikke uden om at iværksætteri handler om tilfældigheder, men det handler også om at spille dine kort så godt du kan. Ofte handler det ikke om din idé, eller din virksomhed, men i stedet dig som iværksætter. Hvad kan du gøre for at forbedre dine chancer for at lykkedes med din idé?

Ligesom det ikke findes nogen opskrift på hvordan du med 100% sikkerhed vinder i poker, så findes der heller ikke en opskrift på at blive succesfuld som iværksætter. Det eneste du kan gøre, er at skabe de absolut bedste omstændigheder for at lykkedes og så opsøge tilfældighederne. Det hele starter med selverkendelse nok til at kunne svare på spørgsmålene:

  • Hvorfor er det lige dig der lykkedes som iværksætter?
  • Hvorfor vil du ikke lykkedes som iværksætter?

Især det sidste spørgsmål er noget, de færreste tænker over, når de går igang. Når dagen er omme, eller stævnet er slut, kan du bare ikke forvente at alle iværksættere kommer hjem med en medalje, og det er vigtigt at forstå.

Links fra afsnittet:

➡ Jagten på Succes #9 med Mads Herlev
Jagten på Succes #3 med Jannik Lawaetz