Hvorfor er pitchen en vigtig del af virksomhedens innovation?

Idéer starter som uhåndgribelige og flyvske tanker, måske endda på en serviet over frokosten. Vejen mod et decideret koncept som kan evalueres går gennem en eller anden for for innovationsproces. Pitchen kan fungere som første skridt i den proces, ved at tage idéen fra abstrakte tanker, til noget som kan forståes og evalueres af andre i virksomheden, eller eksternt.


Pitchen er det først minimum viable product (MVP) af din idé

Et minimum viable product, eller MVP, er den mest simple udgave af dit produkt, der kan give en identifikation om, hvorvidt der er et reelt behov for produktet. Formålet med en MVP er at sikre, at virksomheden ikke bruger måneder, eller år, på at skabe et produkt som ikke er relevant.

Pitchen kan være den første og mest simple udgave af en MVP, hvor du kan præsentere produktet, eller servicen, inden virksomheden investere i at udvikle noget.

Ved at implementere et fælles pitchværktøj i virksomheden kan I altså strømline den første del af innovationsprocessen og på den måde sikre, at nye idéer fra start er klar til at blive testet over for potentielle kunder. På den måde sikrer virksomheden også en højere kvalitet af idéer, da medarbejderne allerede har gjort sig en række forretningsmæssige overvejelser, inden de deler deres idé med dig eller andre internt i virksomheden eller eksternt.

At implementere en fast måde at præsenterer i idéer på, skaber derfor også en højere kvalitet af idéer.

Du kan lytte til hele episode 190 ‘Hvordan kan pitchtræning fremtidssikre virksomheden?’At Turde FM.


Giv mig chancen for at inspirere dig til at se virksomheden i et nyt lys 🤓🙌

Hver uge gør jeg mit bedste for at skabe konkret inspiration til dig der har travlt, men stadig ønsker nyt input. At Turde Bullets er en mail, du kan læse på tre minutter og derefter vælge om det er relevant for dig at dykke yderligere ned i et eller flere af emnerne. Målet er at skabe Danmarks bedste inspirationsmail for dig, der ønsker at skabe fremtidens virksomheder.