Inden vi hopper til videoen, så får du lige en lille smule kontekst 🤔

Det er ikke kun Egon Olsen i Olsenbanden, der ligger planer, det skal du også gøre. Inden du går igang med din idé, din iværksættervirksomhed, bør du stille dig spørgsmålene: Hvor vil jeg gerne være om fem år og hvad vil du gerne lave om fem år?

Iværksættere, især de mere uerfarne, har det med at undervurdere, hvor lang tid iværksætteri tager. Nogle lærer det henad vejen, andre falder fra, eller endnu værre kommer aldrig i gang. Jeg har endnu ikke mødt iværksættere, der har skabt sig en fornuftig forretning på et par år. Det tager lang tid.

Skab det rette fundament for dig

Din fremtidige succes afhænger af de valg du træffer i dag. Det udgangspunkt du har i dag, er et resultat af alle de valg, du har truffet gennem dit liv. Vil du gerne lave en app, men du kan ikke komme videre, fordi du ikke kan programmere? Det at du ikke kan programmere appen selv, er i så fald et resultat af, at du valgte ikke at lære det for fem – ti år siden. Ved ikke at tage bevidste valg efter hvor du vil hen, risikere du at stå i samme situation om fem år. Det er der iøvrigt ikke noget i vejen med, udover at du nok ikke er belvet mere iværksætter.

Afsæt derfor lige ti minutter til at besvare de tre spørgsmål:

  • Hvor vil du gerne være personligt om fem år?
  • Hvad vil du gerne lave om fem år?
  • Hvad vil du gerne have dit udgangspunkt er om fem år?

Det er ikke usandsynligt at du først om fem år har det fundament, der skal til, for at lykkedes. Du kan ikke gøre det store ved de beslutninger du har truffet, men du kan være bevidst om dine valg fremadrettet. Start med hvor du vil være om fem år!

Skulle du have mod på daglige taktikker, der skal hjælpe dig videre som iværksætter, så er du velkommen til at følge At Turde på Instagram. Jeg ville også blive glad, hvis du efterlader en lille kommentar nederst på siden🙏

/Brian