Hvilke spørgsmål stiller du?

Tag fem minutter, luk computeren ned, sæt dig ud i det gode vejr med en blok og en kuglepen og skriv ti spørgsmål ned. De ti spørgsmål er de spørgsmål du stiller dig selv lige pt. og som du har prioriteret tid og energi til at få svaret på. De ti spørgsmål relatere sig til det, du bruger det meste af din tid på lige nu.

Husk at være ærlig for din egen skyld og skriv dem ned, inden du læser videre.

Du vil finde ud af, at du (måske) stiller dig selv de forkerte spørgsmål, men før du kan nå dertil, bliver du nød til at finde ud af hvilke spørgsmål du stiller.

Din hjerne er skabt til at løse problemer og når du stiller den et spørgsmål, så går den igang med at finde en løsning. Vi fungere alle på den måde.

Det interessante er hvilke spørgsmål vi stiller. Spørgsmålene afgører hvilke svar vi leder efter. Mange iværksættere stiller de forkerte spørgsmål i opstarten, hvilket betyde at de spilder meget tid på at finde svar, der ikke betyder det store.

Problemet er, at det kan være svært at indse, at du prioritere din tid forkert, før bagefter – altså når det er for sent og tiden er brugt. Din hjerne er god til at fokusere, så når du først går i gang med en opgave, så glemmer vi hvorfor vi gik i gang i første omgang.

 

Stiller du de rigtige spørgsmål?

 

Ved at se på hvilke spørgsmål du stiller, altså hvilke udfordringer du lader din hjerne fokusere på, kan du aktivt tage stilling til om du bruger din tid mest hensigtsmæssigt.

Se på listen over de ti spørgsmål du stiller og som din hjerne forsøger at finde svar på. Gennemgå listen kritisk, er det de vigtigste spørgsmål i forhold til at få din virksomhed startet op, eller burde du stille nogle andre spørgsmål?

 

Invester i dig selv en gang i måneden.

Det kan være svært at følge med i alt, så få det hele severet månedligt på et søvlfad.

Tak for at skrive dig op, har du spørgsmål så skriv til os på [email protected]

Ups, noget gik galt!