Hvor er du om 10 år?

Stop med det du har gang i lige nu og svar på spørgsmålet: Hvor er du om ti år?

Okay, det kan du selvfølgelig ikke vide, men så svar på: Hvor vil du gerne være om ti år?

Du kan jo ikke vide, om det du gør lige nu, er det rette. Du kan ikke vide, om det du gøre, er lige præcis det, der bringer dig tættere på dine drømme og mål. Du kan ikke vide om du bruger din tid optimalt, eller om du spilder den, hvis du ikke ved, hvor du er på vej hen.

Der er mange rigtig gode grunde til at blive iværksætter. En af de bedste grunde er, at du kan styre din egen tid. Der er ikke en chef, som sætter dine mål, der er kun dig. Du kan selv bestemme, hvad du vil bruge tiden på, du kan bestemme at fokusere på den lange bane.

Støb fundamentet først

Ved at vide, hvordan det hele skal se ud når du er færdigt, så kan du få lagt det rettet fundament fra start. Du kan investere i at bygge den solide base, der gør, at du når dine mål. Du kan træffe de rigtige beslutninger. De beslutninger som sørger for at du når dine drømme, dine mål.

Iværksætteri handler ikke bare om at skabe, det handler om at skabe det, der giver mening for dig. Super Mario har et klart mål i Donkey Kong, nemlig at redde prinsessen. Spørgsmålet er, om du også kan formulere dit mål lige så tydeligt som Mario. Derfor bliver du nød til at starte med spørgmålet, hvor du er om ti år.

Invester i dig selv en gang i måneden.

Det kan være svært at følge med i alt, så få det hele severet månedligt på et søvlfad.

Tak for at skrive dig op, har du spørgsmål så skriv til os på [email protected]

Ups, noget gik galt!