At Turde FM – Danmarks første podcastkanal om iværksætteri

På At Turde FM udkommer der ugentligt podcasts, der skal hjælpe iværksættere med at træffe bedre beslutninger. Du kan pt. finde følgende serier på At Turd FM:

  • Jagten på succes, hvor vi i hvert afsnit tager en snak med iværksættere, der allerede har opnået en eller flere succeser. Vi fokusere især på de valg som iværksætterne har stået overfor.
  • IværksætterAkademiet, hvor vi går i dybden med en taktik (et værktøj, en metode eller en vane) som kan hjælpe iværksætteren med at realisere idéen.
  • Iværksætteri Ærlig Talt, som er en mere personlig snak om emner, som er interessante for iværksættere. Serien tager udgangspunkt i mit eget arbejde med iværksætteri.

Hvorfor er At Turde FM en podcastkanal?

Målet med At Turde og derfor også At turde FM, er at hjælpe iværksættere med at træffe bedre beslutninger. Derfor er At turde FM ikke som andre podcast, der har et konkret format og en enkelt serie. Jeg føler, at der er behov for fleksibilitet i forhold til de programmer, der sendes på At Turde FM, og de tiltag der kommer i fremtiden.

At Turde FM er en podcastkanal fordi vi hele tiden kan stille spørgsmålet: Hvordan skaber vi det bedste indhold, der hjælper dig til at træffe bedre beslutninger. Derfor er At Turde FM Danmarks første podcastkanal om iværksætteri.

Det bedste indhold skabes gennem samarbejde

Selvom jeg (Læs: Brian Johannsen) er vært på programmerne på At Turde FM, så mener jeg at det bedste indhold skabes sammen med de dygtige personer, vi har i iværksættermiljøet i DK. Udover Iværksætteri Ærlig Talt, vil alt andet indhold involvere gæster (Iværksættere, dygtige personer, investorer etc.). Har du en idé til en person, jeg bør tage kontakt til, kan du altid skrive til mig på [email protected]

I løbet af 2018/2019 vil der også blive lanceret miniserier på 5-10 afsnit omkring forskellige emner. Disse miniserier bliver sendt i samarbejde med aktører i iværksættermiljøet.

At Turde FM er lavet for din skyld

Jeg synes podcasts er et fedt medie, men At Turde FM er ikke lavet for min skyld, men derimod for din. Du kan være med til at sætte retningen og hjælpe mig med at hjælpe andre. Husk derfor du altid er velkommen til at sende feedback eller forslag. Mailen er stadig [email protected] 🙂


Abonner på At Turde FM: Apple podcastSpotifyOvercast